WARUNG SO SO LOBI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1166 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung So So Lobi. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 19:06 Woow , dit was zooooo lekker , kip ketjap Grantangi !!! Volgende keer als ik weer in Rotterdam ben bestel ik zeker weer !!!!
3 apr 2024 om 18:58 Prima
23 mrt 2024 om 20:19 Was heerlijk het eten
21 mrt 2024 om 18:32 Veel te veel trassie. Ik baal echt! Kip was goed
16 mrt 2024 om 23:53 Food was very good
13 mrt 2024 om 23:54 Ik bestel heel vaak eten bij Warung Soso Lobi en ook vandaag waren zowel de bami en de bakabana SUPERLEKKER.
13 mrt 2024 om 21:19 Ben zwaar fan!!! Eten is altijd lekker en de mensen zijn super aardig
2 mrt 2024 om 10:55 Rotirol had jus. Heel blij verrast. Zat zoals gevraagd ook peper bij. Mocht van mij meer peper bij :-) Al om al heerlijk
22 feb 2024 om 17:40 Heerlijk!
19 feb 2024 om 7:07 Eten was wel lekker en ruim. Iets meer smaak mag wel. jammer dat je geen zuur en sambal bij je roti en nasi er bij krijgt.
12 feb 2024 om 21:24 Great roti and very friendly service.
12 feb 2024 om 21:02 Weinig smaakvol. Bezorging liet veel langer op zich wachten dan aangegeven. Bij telefonisch contact heel onvriendelijk te woord gestaan.