WARUNG SO SO LOBI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1014 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung So So Lobi. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 22:43 Lekker en veel
26 jan 2023 om 15:27 Heb een uur lang gewacht op 2 broodjes en een baka bana, terwijl m’n adres niet ver is. De broodjes waren slap, taai en afgekoeld en de pindasaus bij de Baka bana zat geen smaak aan helaas.
25 jan 2023 om 21:42 Zoals altijd heerlijk van smaak ik zeg gewoon lekker bestellen
22 jan 2023 om 23:32 Heerlijk eten, elke keer erg smaakvol!!!!
20 jan 2023 om 21:44 Op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger. Soep erg lekker, roti rol goed van smaak maar het was zoeken naar de stukjes kip. Erg weinig.
20 jan 2023 om 21:21 Meer dan 90 minuten gewacht op koud eten. Loempia was heel slap. Roti rol, broodje hete kip en de saoto soep waren koud.
20 jan 2023 om 18:07 Nou eten was TOP, had een verkeerde huisnummer ingevoerd. Ze hadden mij al 2x gebeld. Had mijn telefoon niet gehoord. Had ze gebeld en de bezorger kwam weer terug met onze eten. Chapeau
20 jan 2023 om 16:07 Het was weer uitmunted
16 jan 2023 om 17:01 Nooit meer hier eten bestellen mijn man en ik hebben beiden een voedselvergiftiging en dat is het enigste wat we ook echt samen hebben gegeten echt om te schamen gewoon zo erg dat wij naar de spoedpost moesten!
14 jan 2023 om 21:59 Van de week hier eten gehaald. De kwaliteit is evengoed bij bezorging. Smaakt naar meer. Aanrader.
13 jan 2023 om 20:09 Lekker eten, maar 1 Saoto kwam zonder ei.
12 jan 2023 om 19:06 Het eten was lekker vers en de service was heel goed! Een goede portie!